Tjänster

O-resa orienteringskonsult

Har du en förening som inte orkar arrangera? Klarar ni inte av all elektronik som krävs? Är det för många banor som skall läggas? Har ni inte datorprogrammen för banläggningen, eller är Eventor för besvärligt?

O-resa hjälper dig och din förening med det mesta! O-resa tar hjälp av mycket rutinerade arrangörer som borgar för ett högklassigt arrangemang. Er klubbs namn kommer lysa klart som en god arrangör! O-resa tar hand om delar eller hela arrangemanget, allt från kartritning, banläggning och sekretariat. Arrangörsklubben kan välja vilka delar som den själv tar hand om. O-resa bidrar med kompetens men arrangörsklubben måste också kunna bidra med arrangörer. Nivåerna är fria så att det passar just Er förening och Ert specifika arrangemang! 

Förutom detta kan O-resa fixa logi och resa till er tävling. 

O-resa är Sven Lundbäck och det kontaktnät som han har inom svensk och internationell orientering. Ni kan få hjälp med att sätta upp organisationer för stora tävlingar eller klubbarbete, allt inom arrangemang, såsom tävlingsledning, tävlingskontroll. Vad gäller kartor kan ni få hjälp med att rita kartor, uppdatera på ”fulvis” eller på riktigt med revidering, GPS-ritat så klart, digitalisering av gamla kartor, transformering eller att göra kartor georefererade. Ni kan få hjälp med banläggning, banläggarkurser eller bankontroll.

Resor och läger

Vill ni köpa en specialdesignad resa eller ett träningsläger för er klubb? Okända platser, logi, resor, orientering och upplevelser? Hör av er med era idéer så kan O-resa greja det åt er! 

Rotera karta

Rotera karta i OpenOrienteering Mapper

Ibland är en karta totalt omöjlig att få rätt, koordinatsystemet är mysko och man vet inte vad man ska göra. Fredrik har gått igenom detta och här finns en detaljerad instruktion om hur du kan ordna det. Hör gärna av er med synpunkter. Rotera karta i OpenOrienteering Mapper 

Webshop

I webshoppen finns kartor och orienteringsskärmar. Andra kartskalor än de angivna kan ordnas.